www.car.cz
 

V La Sereně představena Šestidenní.2008 v Řecku
     12.11.2007 22:13 - tisková zpráva


V La Sereně proběhla včera tisková konference k příštímu ročníku I.S.D.E., která se koná 1.-6.9.2008 v Řecku

V předvečer startu 82. Motocyklové Šestidenní se uskutečnila v chilské La Sereně tisková konference pořadatelů Šestidenní 2008. Dějištěm se stane jedno z nejkrásnějších měst řecké Makedonie, Serres. Soutěž se bude konat od prvního do šestého září 2008.

Organizátoři z Auto- moto klubu Serres pozvali všechny do regionu, který se pyšní krásnou přírodou a také fanoušky motoristického sportu. Serres je známé i v jiných disciplínách, než v enduru. V prostorách zdejšího motoristického areálu se pravidelně koná MS a ME v supermotu, jezdí se tu mezinárodní motokrosy a vyhlášený je i motokárovou tratí. Tento areál se stane centrem Šestidenní 2008. „Těšíme se moc na setkání s vámi, příznivci endura. Přpravujeme pro vás ideální podmínky, protože Serres je malebné, už bezmála stotisícové město pod horami, vzdálené asi osmdesát kilometrů od moře.

Najdete zde spoustu historických památek i příjemné lidi,“ řekl prefekt kraje Serres, S. Fotiadis. O náročnosti soutěže pak promluvil prezident Auto-moto klubu Serres, Ch. Konstantinides: „Každý den se pojedou dvě kola a jezdce čeká atraktivní terén, v němž se budou střídat horské úseky s lesy. Každý den připravujeme i náročný patnáctiminutový speciální test a po vzoru mistrovství světa zařadíme i extrém testy.“


Pořadatelé počítají už dnes se startem minimálně 500 jezdců. Oficiální internetové stránky řecké Šestidenní najdete na adrese:

www.isde2008.gr


Tiskový servis české reprezentace
Karel Malina a Ivo Helikar


 
 
Fotogalerie:   Motocyklová Šestidenní - Chille 2007, přípravy, oficiální foto české repre

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose