www.car.cz
 

A.T.U se stává nejsilnější autoopravárenskou sítí v ČR
     12.11.2007 22:20 - tisková zpráva


Největší nezávislá opravárenská síť v České republice, společnost A.T.U otevřela ve čtvrtek 8. listopadu šestou tuzemskou pobočku. V 7,30 hodin ráno se otevřely (otevřou) její brány v Praze 5 v ulici Ke Kotlářce nedaleko tramvajové smyčky. Upozorňovala na to i integrovaná kampaň v Praze 5 a okolních částech Prahy, kterou pro A.T.U připravila společnost FCB Prague.

 

Tento nejsilnější evropský autoopravárenský kolos měl do včerejška v Česku doposud pět poboček. V Praze - Chodově, v Plzni, Hradci Králové, Ostravě a Karlových Varech.

 

A.T.U má v šesti zemích Evropy více než 600 poboček a zaměstnává 14 tisíc zaměstnanců. Její roční obrat činí 1,4 miliardy Euro, přičemž ročně realizuje více než 20 milionů zakázek v Německu, Nizozemsku, Rakousku, Itálii, Švýcarsku a v České republice.

 

Zcela neobvyklá na poměry České republiky je  skutečnost, že v autoopravnách A.T.U není třeba se dlouze dopředu objednávat na opravu vozu, ale motoristé mohou využít služeb odborníků ihned po příjezdu. Případně se mohou objednat na termín, který vyhovuje jim, nikoliv automechanikům. Při samotné opravě pak mohou být majitelé vozů osobně přítomni.

 

„Nabízíme našim zákazníkům úsporu ceny více než 20 procent oproti autorizovaným servisům,“ představuje finanční politiku A.T.U manažer pro Českou republiku Svatopluk Neuschl. „Zaručujeme samozřejmě stoprocentní garanci naší práce i originálních náhradních dílů. Jde tedy o díly, které jsou od stejného výrobce jako díly značkové, jen nemají drahé logo. Potom mohou být naše ceny pro motoristy v České republice tak výrazně výhodné. Přitom opravujeme vozy prakticky všech značek.“

 

V České republice nabízí A.T.U motoristům přímo na skladě 15 tisíc druhů motoristického zboží a 3 tisíce typů pneumatik a ráfků. Ve dvou moderních logistických centrech v Německu je pak skladováno dalších 45 tisíc druhů náhradních dílů, které jsou prakticky ihned k dodání. Celkem má A.T.U v sortimentu kolem 140 tisíc obchodních položek.

 

Firma A.T.U je v autopravárenském segmentu jediným producentem odpadu v České republice, který vyváží do sousedního Německa. Je to díky tomu, že firma A.T.U vlastní jedno z nejmodernějších zařízení právě na recyklaci a likvidaci odpadu z automobilového průmyslu ve Weidenu.

 

Není bez zajímavosti, že tváří firmy A.T.U se před nedávnem stal sedminásobný mistr světa ve formuli 1 Michael Schumacher.

 

Ve čtvrtek 8. listopadu bylo při příležitosti otevření nové pobočky připraveno pro návštěvníky nejedno překvapení. Například prvních padesát z nich dostalo za pouhou jednu korunu pětilitrový kanystr se směsí do ostřikovačů skel až do teploty – 60 stupňů Celsia. Pro všechny byly připraveny nejrůznější dárky a bohaté občerstvení.  

 

 

PR, Jaromír Pohan


 
 
Fotogalerie:   Martin Prokop - test Xsary WRC, listopad 2007

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose