www.car.cz
 

Tomečkův tým v poslední fázi příprav na Dakar 2008
     16.11.2007 22:00 - tisková zpráva


Letka racing team hlásí – vstupujeme do poslední fáze příprav 

V sobotu 10. listopadu se na „slovenské Sahaře“ sešla kompletní česká část česko-brazilského Letka racing týmu aby spolu s pozvanými hosty otestovala oba ostré závodní vozy Tomáše Tomečka a Andrého Azeveda.

Zatímco pro Tomášovu modrostříbrnou tatru to byl již druhý testovací víkend, žluto-zeleno-bílý Andrého vůz prodělával svůj křest po provedené přestavbě. V rámci změny pravidel pro nadcházející ročník, kdy pořadatelé upravili maximální vzdálenost roviny setrvačníku od osy přední nápravy na 1400 mm, byl totiž na tomto voze posunut motor o 400 mm dozadu. Jde o významný zásah do vozidla, ovšem znamená jeho lepší vyvážení a jak se v sobotu potvrdilo, následné zlepšení jízdních vlastností.

Po celý den oba vozy kroužily po testovacím okruhu, na němž se střídají rychlé úseky s technickými pasážemi v rozbitém terénu, aby najely co nejvíce ostrých kilometrů v duchu hesla: „má-li se něco pokazit, ať se to stane tady a ne během soutěže“. Ovšem ke spokojenosti celého týmu se během testování nic nepokazilo a do poznámkového bloku mechaniků bylo zaznamenáno pouze několik drobností spíše kosmetického charakteru.

Tým tak vstupuje do závěrečné fáze příprav, tedy dalšího testování a přípravy potřebného vybavení všech vozů.

LRT

Oficiální stránky týmu : http://www.lrt.cz/


 
 
Fotogalerie:   Motocyklová Šestidenní - Chille 2007, oficiální foto české repre

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose