www.car.cz
 

Klub sportovních aut připravil pro kohokoliv dvoudenní kurz jízdy na sněhu v Rakousku
     21.11.2007 20:18 - tisková zpráva


DVOUDENNÍ KURZ JÍZDY NA SNĚHU, VE VÝCVIKOVÉM STŘEDISKU V RAKOUSKU        
 

Klub sportovních aut pro Vás připravil dvoudenní kurz jízdy na sněhu ve výcvikovém středisku v Rakousku Salfelden (445km od Prahy).
Jedná se o velmi profesionální kurz sportovní jízdy na sněhu pod dohledem Českých instruktorů a zároveň o akci, na které si užijete spousty srandy a pohody.
Před začátkem trainingu je hodinová teorie o sportovní jízdě na sněhu a na závěr předávání diplomů za absolvování tohoto kurzu.
 
Ubytování je v luxusním 4**** hotelu, který je nedaleko od areálu výcvikového střediska. Během pobytu je k dispozici v ceně krytý bazén, sauna a fitnesstudio.
 

Před závěrem kurzu je připravená soutěž v motokárách na sněhu.

Cena celého výletu je 955,- Eur za auto a 1 osobu a zahrnuje všechno, včetně ubytování na 3 noci v luxusním hotelu s polopenzí. Všichni účastníci mají možnost si  vzít s sebou i jednoho spolujezdce. Příplatek za spolujezdce je 255,- Eur.

Tento kurz může absolvovat každý s jakýmkoliv autem. Nezáleží na pohonu ani na výkonu. Jediná podmínka jsou kvalitní zimní pneumatiky.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Czech Drift Series Praha-Strahov 2007 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose