www.car.cz
 

V týmových dílnách BRT už se pracuje na nových vozech AUDI DTM
     22.11.2007 17:00 - tisková zpráva


Bohemia Racing Team už chystá zbraně pro příští sezónu. Do dílen v Uherském Brodě totiž dorazily dva nové vozy AUDI A4 DTM mladšího modelového roku, které budou v příštím roce nasazovány v Mezinárodním mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích. Oba už jsou opatřeny týmovým zbarvením a mechanici je nyní připravují na první jarní testování.

 

„Je to pochopitelně další etapa veliké výzvy, kterou jsme nastartovali nasazením prvního stroje specifikace DTM letos na jaře. Tím, že jsme teď strojový park rozšířili i o dvě auta modernější modelové specifikace, postupujeme logicky vpřed,“ zdůraznil manažer týmu Petr Najman. Doplnil, že v zimní přestávce se rozhodně v dílnách nebude odpočívat.

 

Naprostou samozřejmostí bude zevrubná příprava dvou nových moderních speciálů DTM. Technický posun, který je u nových aut patrný, je skutečně veliký. Využíváme podpory továrního oddělení Audi Sport a jeho odborníků, kteří jsou nám plně k dispozici.

 

Je sice teprve listopad, ale čím víc nové stroje poznáváme, o to víc, se těšíme na okruhovou sezónu roku 2008,“ řekl Petr Najman.

 

(20.11. 2007)

 

BRT


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2007 objektivem Ladislava Kuruce

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose