www.car.cz
 

V Subaru pojedou v Praze herci: Se Štajfem Čtvrtniček, s Tomaštíkem Polášek
     3.12.2007 07:32 - tisková zpráva


Tomaštík v Praze opět s hercem v roli navigátora

I ve voze Subaru Impreza Jaromíra Tomaštíka, které letos nebude chybět na startu Pražského rallysprintu , se na pravé sedačce objeví herec divadla Na Zábradlí. S kolegou Petrem Čtvrtníčkem, který bude startovat s Vojtěchem Štajfem, změří síly Josef Polášek.

Jaromír Tomaštík po roce opět zavítá na tradiční posezonní show do hlavního města a i letos si vedle sebe do závodního vozu posadí hosta z herecké branže. „S Alešem Hámou jsem si vyzkoušel, že herci jsou perspektivní spolujezdci. Jsou zvyklí hodně do věcí mluvit, což je přesně v autě potřeba,“ usmívá se vsetínský jezdec. Na horkém sedadle si odbude křest Josef Polášek, člen souboru divadla Na Zábradlí. Zde se proslavil hlavně rolí rozhodčího ve čtené hře „Ivánku, kamaráde“, kterou zpracoval právě jeho kolega Petr Čtvrtníček na základě známé fotbalové úplatkářské aféry.

Následně se jeho tvář stala známou z reklamních spotů, nejnověji se pak vedle Čtvrtníčka objevuje v jedné z hlavních rolí v novém filmu „Poslední plavky“. „Petr mi říkal, že se nechce zabít sám, tak ať taky jedu. Trochu jsem se zprvu zaleknul, rychlou jízdu nemám až tak moc rád. Přemluvila mě vlastně až manželka. Říkala, že je to její sen se projet v závodním autě, tak jsem teda kývnul,“ vzpomíná s úsměvem novopečený spolujezdec a dodává: „K rallye jsem měl jako zlínský rodák vždycky vřelý vztah. Dokonce nám pod okny několik let startovala Barum rallye Zlín, pamatuji se i, jak jsme s otcem chodili na noční rychlostní zkoušky sledovat Hubáčkovu alpinku.“


Pražský rallysprint je tradičně především show pro diváky a na výsledky se příliš nehledí. Podobně tomu bude i u nově sestavené posádky bílého subaru. „Pepu rozhodně nebudu nijak šetřit, očekávám od něj stejný výkon jako od svých ostatních spolujezdců. Nějaké ‚domácí žvýkání‘ stačit nebude. Samozřejmě nám nepůjde o výsledek. Klidně skončíme předposlední, ale dali jsme si za úkol porazit Vojtu Štajfa s Petrem Čtvrtníčkem. To bude náš jediný cíl a uděláme pro to vše,“ nastínil taktiku Tomaštík.

„Na závod se samozřejmě těším, ale mám i zdravý respekt. Hlavně to bude velký adrenalin,“ očekává Polášek.

 



tisková zpráva
-Vicky- Media Productions


 
 
Fotogalerie:   Josef Král zářil ve Valencii ( ale..), foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose