www.car.cz
 

Tým BRT oficiálně představil novou techniku - další dvě AUDI A4 DTM
     21.12.2007 20:39 - tisková zpráva


Poměrně velký zájem obce motoristických novinářů vzbudilo oficiální představení závodní techniky Bohemia Racing Teamu pro okruhovou sezónu 2008. Předvánoční setkání proběhlo v týmových dílnách v Uherském Brodě a jeho součástí byla zevrubná prohlídka nových vozů AUDI A4 DTM modelového roku 2005 spojená s odborným výkladem o technických parametrech strojů.

Manažer týmu Petr Najman i šéfmechanik Mirek Táborský byli skutečně dobře připraveni a tak byli schopni zodpovědět všechny záludné otázky přítomných novinářů i fotografů. Velký zájem byl projevován také o praktické ukázky práce mechaniků, kteří několikrát za sebou předváděli rychlou demontáž dílů karoserie vyrobených z uhlíkových kompozitů.

S průběhem dnešního dne jsme jednoznačně spokojeni. Předvedli jsme současný kompletní vozový park Bohemia Racing Teamu a k vidění bylo celkem pět vozů AUDI. Obě Supertourisma, jedno s předním náhonem a druhé s náhonem vpředu i vzadu. Model DTM, se kterým jsme bojovali letos a také pochopitelně dva nové vozy,“ vypočítával Petr Najman.

Po několika dnech svátečního volna se všichni zase vrhneme do práce. Nové stroje jsou opět technicky o něco dál a mechanici se budou mít co učit. Je faktem, že podpora ze strany AUDI Sportu je trvalá a vysoce hodnotná. V téhle chvíli chci za celý tým už jen poděkovat všem partnerům i fanouškům za podporu v uplynulé sezóně. Rád bych všem popřál krásné a klidné svátky i úspěšný vstup do roku 2008. Na jaře opět na viděnou na okruzích,“ ukončil Petr Najman.

 


(19.12. 2007)

PR


 
 
Fotogalerie:   BRT - představení Audi A4 DTM, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose