www.car.cz
 

TV MOTORTIP na závěr a přelom roku 2007.
     28.12.2007 20:14 - Pavel Jelínek


Televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip ve vánočním období nabídne od nadcházejícího víkendu tradičně pestrou směs příspěvků z několika motoristických disciplín a na závěr je opět připravena soutěž. Pořad je nyní k vidění i kdykoliv  na internetu.
 
„Vrátíme se ještě k Epilogu, který udělal důstojnou tečku za tuzemskou okruhovou  sezonou a radost měla zejména posádka týmu BRT s AUDI DTM. Tento tým pak mimochodem již  oficiálně představil své dva nové vozy kategorie DTM, ale  reportáž  s rozhovory přineseme až příště. Čech David  Vršecký je třetím  nejúspěšnějším truckerem v Evropě a ve druhé  reportáži povykládá o jejím průběhu a chybět nebudou  ani  atraktivní záběry z prostředí okruhových trucků. Na brněnský Masarykův okruh za pár dnů vyjedou bagry, ale zároveň už je  jasný kalendář hlavních akcí na sezónu 2008 a o něm budeme  informovat v dalším příspěvku. I když  spolupráce s tímto okruhem je dosti otřesná a  ani se nedá nazvat  spoluprací,“ upřesňuje obsah posledního MotorTipu roku 2007 jeho šéfredaktor  Pavel Jelínek a pokračuje:  „V závěru připomeneme ještě úspěch Bohumila Čápa, jenž se stal mistrem Evropy v trucktrialu a také představíme nádherný  sporťák - nový Lotus Michl  pro  silniční provoz. Na závěr pořadu si diváci mohou opět zasoutěžit  o lístky na lednovou akci Autoslide 2008.“
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. Některé vybrané příspěvky mohou diváci TV Vysočina vidět i v podvečerním zpravodajství v průběhu celého týdne.
 
Dále je k vidění v  lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. A v nejbližších dnech by mimochodem mělo dojít  k dalšímu rozšíření vysílací sítě pořadu !!
 
„Na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresy www.ktvmedia.cz nebo http://tv.ltnet.cz/video a pořad se okamžitě  a kdykoliv spustí,“ zdůrazňuje Pavel Jelínek.
 
 „Na závěr chci ještě poděkovat divákům za  přízeň a popřát vydařený vstup do nového roku 2008 a spousty pěkných motoristických  zážitků v jeho průběhu. A samozřejmě i jízdu bez nehod a pokut. Stejně tak  samozřejmě děkuji i  partnerům za spolupráci a podporu, včetně některých  médií, která pomáhají  pořad propagovat na svých stránkách….A také všem spolupracovníkům, či televizním společnostem, které MotorTip vysílají. Prostě díky !!“ zakončuje šéfredaktor a producent pořadu Pavel Jelínek.
 
 
 
Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
 
http://tv.ltnet.cz/video (Aktuální televizní vysílání z Litoměřicka – včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)
www.ktvmedia.cz ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !
 
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2007_prosinec_03

 
 
Fotogalerie:   Křest nového vozu Lotus Michl pro běžný provoz, foto Jana Michlová

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose