www.car.cz
 

Oficiálně : Jana Kopeckého bude (překvapivě) navigovat Petr Starý
     6.1.2008 06:29 - tisková zpráva


Czech Rally Team Kopecký se připravuje na start nové sezóny 2008 a součástí příprav je i představení soutěžní posádky, která bude Czech Rally Team Kopecký reprezentovat. Pilota Jana Kopeckého bude v letošní sezóně navigovat Petr Starý, který tak nahradí dlouholetého spolujezdce Filipa Schovánka.

"S Filipem jsem se po rychlostních zkouškách pohyboval od roku 2001. Strávili jsme spolu mnoho času v soutěžním voze i mimo, absolvovali tisíce kilometrů rychlostních zkoušek. Filip se vždy projevoval jako naprostý profesionál a patří mezi absolutní špičku mezi navigátory. Za období naší spolupráce mu patří právem velké poděkování.

Petr Starý však patří rovněž mezi špičkové navigátory a já pevně věřím, že nalezneme společnou řeč v soutěžním voze i mimo něj," řekl Jan Kopecký.

"Za odvedenou práci pro náš tým děkuji Filipovi a přeji mu samozřejmě jen to nejlepší. Pokud se rozhodne někdy v budoucnu pokračovat v soutěžní kariéře, přeji mu úspěch i na rychlostních zkouškách," dodal vedoucí týmu Josef Kopecký.

PR

Oficiální stránky týmu : http://www.motorsport-kopecky.cz/

 

PS: seriál, který Kopecký letos pojede, ovšem tým zatím tutlá ....

Bude to IRC ?? A s  čím to bude ? - S VW Polem S 2000 ?


 
 
Fotogalerie:   Janner rallye 2008 - Tarabusova smolná havárie, foto R.Kašpárek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose