www.car.cz
 

Druhý letošní televizní MOTORTIP se hlásí. Uklouzaná Janner, Rondo atd.
     23.1.2008 18:14 - Pavel Jelínek


Televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip nabídne od nadcházejícího víkendu opět pestrou směs příspěvků, i když převažovat bude rallye a reportáž z úvodního dílu domácího  šampionátu. Pořad je nyní k vidění také kdykoliv na internetu, stačí kliknout.

 

„Do druhého Motortipu  nového roku i nové sezóny  jsme připravili podrobnější ohlédnutí  za rakouskou sněhovou Janner rallye, které kralovala  česká dvojice Pavel Valoušek a Václav Pech. Oba a navíc navigátor Petr Uhel pak také v pořadu popíší, jaké  to letos v uklouzaném Rakousku bylo.

 

Do brněnského Ronda se zase vrátil  tradiční arenacross a diváci se dozví také to, že okruhový BMW 1 challenge vstupuje  do své třetí sezóny navíc i se zcela novými vozy. Letošní novinkou pro amatérské závodníky pak bude takzvaný rallye cup  a posledním  příspěvkem je ohlédnutí za závodem čtyřkolek u brněnské Olympie,“ vypočítává obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. Některé vybrané příspěvky mohou diváci TV Vysočina vidět i v podvečerním zpravodajství v průběhu celého týdne.

 

Dále je k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. Nově je pořad k vidění v některých městech na severu  Čech !

 

„Na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresy www.ktvmedia.cz nebo http://tv.ltnet.cz/video a pořad se okamžitě, kdykoliv a bez čekání na začátek vysílání spustí,“ zdůrazňuje ještě další několik týdnů starou novinku, která potěšila  mnoho diváků, Pavel Jelínek.

 

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

 

http://tv.ltnet.cz/video (Aktuální televizní vysílání z Litoměřicka – včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)

www.ktvmedia.cz ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)

 

 

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.mediasport.cz 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.vft-video.com/ 

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !

 

 

Tisková informace pořadu MotorTip 2008_leden01_2


 
 
Fotogalerie:   Janner Rallye 2008 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose