www.car.cz
 

Vrchař Václav Janík bude mít nového mladého kolegu
     30.1.2008 11:13 - tisková zpráva


Nutrend racing taem připravuje do závodní sezony 2008 několik zásadních změn. Jednou z nich je i uzavření spolupráce s jednadvacetiletým, doposud amatérským jezdcem, kterým je Jan Kobrle junior.

Poprvé se se svým vozem BMW 328i coupe postavil na start  při KW Cupu v roce 2006. Velký úspěch však Honza zaznamenal o rok později, a to při závodě Prix Orlicko, kde ve své třídě suverénně zvítězil. Úspěšný byl pro něj i lanškrounský závod, ve kterém si ve skupině vyjel stříbro.

„Honza bude mít v rámci závodů Mistrovství ČR úplnou premiéru, věřím ale, že využije svých zkušeností a naváže na úspěchy, kterých v minulosti dosáhl,“ říká Vašek Janík. Barvy Nutrend racing teamu, bude Kobrle junior hájit při konání mistrovského podniku v Berouně, Ústí nad Orlicí, dále pak na Ecce Homo Šternberk, Prix Orlicko a v Lanškrouně.

 

Celý šampionát MČR Honza pojede s Janíkovým áčkovým BMW, který si od teamu odkoupil a dle jeho přání bude disponovat slabší specifikací než doposud. Servis vozu bude probíhat v dílnách teamu Nutrend racing. Za zmínku také stojí připomenout úspěchy, kterých Vašek Janík, jako jezdec teamu Nutrend racing s tímto vozem dosáhl.

 

V roce 2006 získal celkové druhé místo v seriálu závodů Hill Climb Challenge a v Zóně střední Evropy.  Na zlatou příčku, v rámci evropského mistrovství dosáhl v roce 2007, a to v portugalské Estrele a německém Trieru. 

Honzovi tedy za celý náš Nutrend racing team, přejeme mnoho úspěchů, a to nejen v letošní závodní sezóně!

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial 2008 - noční Hradec a zasněžené Orlické hory, foto J. Rohlena

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose