www.car.cz
 

Pedrazza postavil přes zimu další 3 vozy
     7.2.2008 17:06 - Vladimír Rožánek


Novinky ze stáje PRC zní jasně. Přes zimu byly dokončeny tři vozy.

Prvním z nich je prototyp PRC BB07. Není to sice zcela nově postavený vůz, ale zrepasovaný z loňska. S tímto vozem jezdil v loňském ročníku Sports Car Challenge Rakušan Wolfgang Payr, který jezdí pod francouzskou licencí.

 

Stáj Michael Zelle Racing, který do další sezóny angažoval mladou Švýcarku Hungebühler, si neklade malé cíle. Dříve jsme tuto stáj vídali v EuroBoss series, nebo Nissan World Series. Nyní si majitel stáje přeje zvítězit ve Sports Car Challenge 2008. Napomoci mu k titulu má nejen prototyp PRC, ale také velmi nadějná Švýcarka, která své umění již několikrát v Interserii a SCC ukázala s vozy URD a Osella.

 

Dalším vozem z dílny PRC bude pro rok 2008 netradiční povoz Power – Puch. Georg Pacher se chystá navštívit s tímto malým, ale silný krasavcem vrchařské závody.  Pětsetsedmdesát kilogramů vážící brouček disponuje výkonem 240PS a pokud v něm bude zabudován motor s turbem, pak jeho možnosti leží někde na hranici 300PS. A to mluvíme o motoru 1500ccm3.

 

Zatím posledením vozem z Rakouska disponuje stáj Dress – for – Less. Pro tu byl sestrojen stroj Panoz Esperante GTS. Jezdec Miro Schultis, kterého budou znát také motocyklový fandové, se s vozem specifikace GT vydá do holandského šampionátu, nebo 4-hodinových vytrvalostních závodů po Evropě. Není vyloučeno i jeho nasazení v SCC.  Po doladění by 5,7 litrový motor měl mít přes 500PS.

 

Vláďa Rožánek

Pedrazza Racing Cars Rakousko


 
 
Fotogalerie:   PRC 2007 stáje M.Zele Racing

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose