www.car.cz
 

Fandové, navrhněte „svou“ Buggyru !!!
     14.2.2008 14:08 - tisková zpráva


„Jsme tady pro vás,“ dává jasně najevo početné a stále narůstající obci svých fanoušků vedení týmu Buggyra International Racing Systém!
 
Pádným důkazem toho je skutečnost, že se příznivci Buggyry mohou jako možná první v historii motoristického sportu podílet na designu závodních tahačů, které budou startovat již v letošní sezóně Evropského poháru!

Podle týmového manažera Jana Kalivody se jednalo o spontánní rozhodnutí celého vedení. „Prakticky všichni jsme se shodli na tom, že závodní tahač plní mimo jiné velmi důležitou roli reklamního nosiče. Reklama, tedy vložené prostředky našich partnerů zaujme podstatně více na dokonale designově propracovaném voze, než na pohybující se krabici,“ komentoval Honza s tím, že drobné rozmíšky ohledně barev by měli pomoci vyřešit právě fanoušci. „I toto je forma, kterak se jim odvděčit za jejich přízeň.“

A jak vstoupit do hry o novou Buggyru? Velmi jednoduše. Na internetové stránce týmu narazíte na nabídku šesti různých variant designu závodního tahače pro sezónu 2008. Vzhledem k časové tísni tým Buggyra omezil svou nabídku pouze na šest možností, z nichž hlasovat můžete pro variantu, kterou bude považovat za nejatraktivnější.

Co se designu závodního speciálu pro rok 2009 týče, je Buggyra poněkud shovívavější a poskytuje podstatně větší prostor kreativitě fanoušků. Zasláním návrhů nikterak neomezujícím fantazii na e-mail design@buggyra.com se všichni přispěvatelé stávají zároveň účastníky soutěže o nejlepší design závodního speciálu Buggyra 2009. Na vylosovaného autora čeká mimo jiné i členství v týmovém VIP Clubu na domácí půdě v Mostě.
 
Buggyra
 
Oficiální stránky týmu : www.buggyra.com

 
 
Fotogalerie:   Charouz Racing System poprvé testoval nový vůz LMP1, foto BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose