www.car.cz
 

Comeback trucků do anglického Donington Parku
     11.2.2008 14:10 - tisková zpráva


Poprvé v tomto tisíciletí se pojede podnik EP tahačů v Anglii, tedy v jedné z kolébek motoristického sportu. Generalita FIA totiž zařadila na termínovou listinu v minulosti prověřený Donington Park.

V řadách týmu Buggyra International Racing Systém se toto rozhodnutí setkalo s veskrze pozitivními reakcemi. „Závod v Anglii je pochopitelně vždy prestižní záležitostí. Donington nám sice tak trochu nabourá přípravu na Most, které jsme v předchozích sezónách věnovali prakticky celé léto, marketingový efekt však případná mininegativa jednoznačně převyšuje,“ uvedl manažer týmu Jan Kalivoda.
 
Úřadující mistr Evropy Markus Bosiger startoval v Doningtonu poprvé a naposled v roce 1999, když v pohárových závodech vybojoval desáté a šesté místo. „Jel jsem první sezónu, abych pravdu řekl, moc si z okruhu nepamatuji,“ prohlásil švýcarský jezdec. Vzpomínky Davida Vršeckého jsou přece jen poněkud konkrétnější.
 
 „Bylo to v roce 1998. Závodil jsem na SISU a celou dobu lilo jako z konve. Říkal jsem si, že je snad asfalt promočený vodou. Měl jsem toho plné zuby i ruce. Navíc auto tradičně nejelo. Prošel jsem očistcem. Pevně doufám, že to letos bude mnohem lepší.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Tovární Clio R3 pro Josefa Sedláčka, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose