www.car.cz
 

MOTORTIP – Stopa, těžkotonážníci i pěkné holky z české Miss
     24.2.2008 14:58 - Pavel Jelínek


Televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip nabízí od víkendu rovnou desítku příspěvků z různých disciplín. Pořad je již k vidění také kdykoliv na internetu a to až do premiéry dalšího  dílu do závěru prvního  březnového týdne.
 
„Do druhého únorového  Motortipu  jsme připravili druhé a delší ohlédnutí za Stopou Valašské zimy, která se tentokrát konala bez sněhu, ale přinesla mnoho dramatických situací. Nechybí ani řada rozhovorů a zpestřením jsou právě četné divoké kousky účastníků. Trucker David Vršecký má za  sebou velmi vydařenou sezónu a v pořadu můžete vidět rozhovor s ním, ale také s dalším českým truckerem, Michalem Dolákem. K závodům  patří i krásné dívky a některé z nich uspěly na nedávné České Miss.“ Vyznavači závodění v terénu Zapletal s Janáčkem skončili pátí v píscích v Saudské  Arábii a nyní je čeká start na sněhu v Rusku. Pomalu se blíží Valašská rallye, ale také start šampionátu ve sprintrallye, který obstará tentokrát Vyškov. Na úplný závěr Motortipu si můžete  opět  zasoutěžit, tentokrát o DVD ze Stopy,“ uvádí hlavní  příspěvky tohoto  dílu šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
„Domnívám se, že divákům nabízíme opět velmi pestré vysílání, i když je vlastně čas zimní  závodnické pauzy a tudíž skoro není co natáčet…. Věřím také, že diváci  ani nepoznají v jak   velmi skromných a vlastně amatérských podmínkách celý  pořad vzniká,“ dodává ještě Pavel Jelínek, který se mimochodem v minulých dnech již popáté za sebou  stal vedle několika dalších držitelem ocenění Motoristický novinář roku 2007, které uděluje ÚAMK nejvýznamnějším novinářům, zaměřeným na motorismus.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. ( a s reprízami  ve stejný čas o dalším víkendu). Některé vybrané příspěvky mohou diváci TV Vysočina vidět i v podvečerním zpravodajství v průběhu celého týdne.
 
Dále je k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. Nově je pořad k vidění v některých městech na severu  Čech !
 
Na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz a pořad se okamžitě, kdykoliv a bez čekání na začátek vysílání spustí,“ zdůrazňuje ještě další, byť několik měsíců starou novinku, která potěšila  mnoho diváků Pavel Jelínek.
 
Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),
 
www.ktvmedia.cz ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
a dalším !

 
 
Fotogalerie:   Vítězové ankety Zlatý volant, resp. i Zlaté oko, foto BPA - M. Straka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose