www.car.cz
 

Okruhy: Miss Sokolová mezi týmem Charouz, maturitou a křtem Playboye
     20.5.2008 08:10 - tisková zpráva


Když Miss České republiky 2007 Kateřina Sokolová přijímala pozvánku Antonína Charouze na závody automobilů v Mostě, říkala si, proč ne? Jakmile poznala zázemí profesionálního týmu i dění sportovních bitev, měla jasno – příště chce přijet opět. Osmnáctiletou krásku očarovalo prostředí, které je atraktivní z celé řady pohledů. Svůj víkendový výlet vzala také jako odreagování od příprav na maturitu, kterou právě v těchto okamžicích prochází.

Rodačka z Přerova má v posledních dnech vůbec napilno. Vedle maturitní zkoušky v Klasickém gymnáziu Modřany a návštěvy závodů na severu Čech se dnes večer v Praze zúčastní křtu nového vydání časopisu Playboy – je totiž na titulní stránce.

„Obzvlášť dnešek je hodně výjimečný. Ráno maturita, večer křest Playboye. Taková kombinace se každý den opravdu nesejde… Na závodech v Mostě jsem  před maturitou dokonale vypnula myšlení na školu. Snad mi to u zkoušek pomůže,“ vyprávěla krátce před nástupem k dnešní maturitě.

V Mostě poznávala prostředí týmu Charouz Racing System (www.racing.charouz.cz) , který obhajuje tituly šampiónů Divizi 4, královské kategorie Mezinárodního mistrovství ČR. Mimo jiné se setkala i s hostujícím pilotem F1 Vitantoniem Liuzzim (třetí jezdec Force India F1 Team). „Je to sympaťák a velký profesionál,“ poznamenala na adresu italského závodníka.

„Má návštěva vznikla velice jednoduše. Jsme kamarádi s Honzou Charouzem a jeho táta a šéf týmu se rozhodl mě pozvat na závody,“ říká. Loni v Berlíně byla pasažérkou ve dvousedadlové formuli, což byl silný zážitek, nicméně návštěva Mostu ji nadchla ještě více.

„Atmosféra je opravdu výjimečná. Silná, rychlá auta, řev motorů, souboje na trati, zakuklení mechanici připraveni na příjezd svých vozů, zkrátka úžasné. Toto prostředí mě lákalo už dřív, ale jen z dálky. Po víkendové návštěvě Mostu vím, že jsem se nemýlila. Kdykoli příště přijedu zase ráda,“ dodala Kateřina Sokolová (www.sokolova.cz).

 

BPA


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose