www.car.cz
 

Matěj Smrž si veze z Monzy historické 2. místo ze závodu SP FIM ve třídě Superstock 1000.
     14.5.2008 09:15 - tisková zpráva


Jezdec jihočeského týmu MS Racing získal ve 3.závodě sezóny Světového poháru FIM ve třídě Superstock 1000 2.místo , čímž se nesmazatelně zapsal do historie českého motocyklového sportu .
 

Matěj vstupoval do závodu na 11. kol z 9. místa na startovním roštu. Hned v první zatáčce závodu došlo k hromadnému pádu , do kterého se zamotal druhý jezdec MS Racingu Angličan Barry Barell a musel odstoupit.

Včele závodu se usadil X. Simeo z Belgie na tovární Suzuki a zvítězil stylem start – cíl . Za ním se vytvořila trojice jezdců bojujících o stupně vítězů .Polita-Roberts a Matěj Smrž. Při vjezdu do posledního kola bylo jasné že o umístění na stupních vítězů budou bojovat Polita a Matěj , kteří do posledního kola vjížděli v těsném závěsu za sebou. Matěj v poslední zatáčce zaútočil a Politu předstihl o neuvěřitelných 0,038 s.

 
Michal Drobný z Intermoto Czech obsadil v tomto závodě druhé nebodované místo a obsadil konečné 17. místo.
 
Metheu Lagrive z Intermoto Czech týmu v závodě Mistrovství Světa ve třídě SUPERSPORT obsadil po vynikajícím výkonu 8. místo.
 
Dalším závodem třídy Superstock 1000 a Supersport bude 15.6.2008 závod na Německém Nürburgringu.

 
 
Fotogalerie:   MS SBK 2008 na Monze a Jakub a Matěj Smržovi, foto týmů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose