www.car.cz
 

Vojtěch Štajf i v Hustopečích s Pirelli. Nyní i pro další jezdce- Pirelli cup.
     29.5.2008 08:21 - tisková zpráva


SPOLUPRÁCE SUBARU RALLY TEAMU S PIRELLI PŘÍNOSEM I PRO OSTATNÍ JEZDCE

Po tříleté úspěšné spolupráci, kdy jezdec týmu Subaru ČR Vojtěch Štajf od roku 2005 obouval pneumatiky značky Pirelli, dostává tato spolupráce nový rozměr. Výhradní dodavatel pneumatik pro seriál mistrovství světa prostřednictvím svého zástupce pro Českou republiku, firmy Motorsport s.r.o., uzavřel s týmem pražského jezdce dohodu o poskytování profesionálního servisu na všech soutěžích MMČR v rallye.

Vicemistr České republiky z roku 2006 Vojtěch Štajf a pneumatiky Pirelli – to je nerozlučné spojení již několik let. V letošní sezóně však na nové asfaltové pneumatiky Pirelli RX sází v MMČR již mnohem více jezdců. Ti však doposud na samotné soutěži postrádali služby obvyklé právě třeba v seriálu MS.

Tedy prodej celého sortimentu pneumatik na samotné soutěži a služby pneuservisu. Právě takový servis nyní bude Rally team Subaru ČR na všech soutěžích poskytovat. Nový systém popisuje technik týmu Subaru ČR Jan Kubíček: „Na každé rallye seriálu MMČR bude k dispozici nejen celý sortiment asfaltových pneu značky Pirelli pro přímý prodej kdykoliv během závodu, i když samozřejmě s omezením daným objemem servisního vozidla, ale také pneuservis.

Pro smluvní odběratele pneu Pirelli bude tato služba samozřejmě bezplatná, jsme ale připraveni přezouvat dle potřeby i pneu jiných značek za mírný poplatek. Naše pneu-servisní vozidlo bude k dispozici vždy v servisních zónách v rámci umístění týmu Subaru ČR.“ Nově dohodnutou spolupráci si pochvaluje i ředitel firmy Motorsport s.r.o. Jiří Wagner:

„Po vyhlášení Pirelli cupu v rámci Mistrovství ČR v rallysprintech je poskytování komplexních služeb odběratelům pneumatik Pirelli při „velkém“ mistrovství další aktivitou, kterou chceme nejen vyjít vstříc potřebám našich stávajících zákazníků, ale jezdce všech tříd, kteří třeba doposud na Pirellkách nejeli pobídnout, aby toto obutí vyzkoušeli. Naše ceny jsou jistě konkurenceschopné a tým Subaru ČR je pro nás zárukou, že služby pneuservisu při rallye budou na té nejvyšší úrovni.“

 

Karel Špaček
media team


 
 
Fotogalerie:   Rallye Posázáví 2008 a skvělé foto Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose