www.car.cz
 

David Vršecký na titul (zatím) nemyslí!
     29.5.2008 17:30 - tisková zpráva


Díky zisku 96 bodů z úvodních dvou podniků v Barceloně a Misanu se David Vršecký těší z celkového vedení v Evropském poháru tahačů. Své dosavadní výsledky však nepřeceňuje a o možnosti zisku titulu hovoří s pobaveným úsměvem na rtech.
"Zatím je to hodně dobré, nicméně o titulu bych se odmítl bavit i v případě, kdybych vedl o šest bodů před posledním pohárovým závodem v Jaramě. Právě loni se ve Španělsku ukázalo, jak dokáže být štěstěna vrtkavá," připomíná Vršecký závěr loňského šampionátu. Přesto přiznává, že je s jeho dosavadním průběhem spokojený. "S výjimkou nedělního pohárového závodu v Misanu jsem se v každém bodovaném závodě vešel mezi tři nejlepší a na rozdíl od loňské sezóny se mi daří i v měřených trénincích. A snad poprvé od doby, co jezdím třídu Race Truck jsem udělal ve dvou po sobě jdoucích závodech dobré body."
Podle vedoucího jezdce průběžného pořadí se budou jezdci přetahovat o titul až do posledního podniku EP. "V předchozích dvou sezónách Antonio s Markusem uletěli po dvou závodech zbytku startovního pole o padesát bodů, proto si mohli dovolil pozdější výpadky. Letos to vidím na podstatně vyrovnanější šampionát. Barcelona ukázala, že při jisté shodě okolností se mohou na stupně vítězů dostat Frankie nebo Oliver, se kterými se tak moc nepočítalo," potvrdil David, který i po Misanu favorizuje Markuse Bosigera. "I když nemá tak famózní úvod sezóny jako loni, je Markus nahoře. Prokázal to v Misanu v nedělním závodě. Jeho forma bude růst."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Misano 2008 a i v neděli úspěšná Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose