www.car.cz
 

24h Le Mans: Tomáš Enge ve čtvrtek on-line
     5.6.2008 12:20 - tisková zpráva


24h Le Mans: Enge bude odpovídat on-line čtenářům Sport.cz

Chcete se dozvědět zajímavosti ze zákulisí proslulého maratónu 24h Le Mans? Toužíte nahlédnout pod pokličku příprav na jeden z největších závodů světa?

Máte chuť podělit se o své postřehy s člověkem, který je pro tyto účely mužem na svém místě? Můžete tak učinit zítra prostřednictvím on-line chatu www.sport.cz s Tomášem Engem. Tovární jezdec Aston Martin Racingu vám bude odpovídat osm dní před startem bitvy na dráze La Sarthe.

Bývalý vítěz 24h Le Mans ve třídě GTS a rekordman v počtu pole position vozů GT usedne k počítači v 16 hodin a na vaše dotazy bude odpovídat rovnou hodinu.

Přístup k rozhovoru bude kromě www.sport.cz také na www.seznam.cz a www.novinky.cz.

Zatímco běžně jsou hosté populárních chatů přímo v redakci, Tomáš Enge bude odpovídat z mosteckého autodromu. Na severu Čech totiž nastoupí za stáj Charouz Racing System ke třetímu podniku  MMČR královské Divize 4. Opět bude řídit speciál Mercedes AMG DTM C-Klasse.

 

O příštím víkendu v Le Mans vytvoří s Janem Charouzem a Stefanem Mückem posádku prototypu LMP1 s motorem Aston Martin.

BPA


 
 
Fotogalerie:   Testy na 24 hod Le Mans 2008 a naši, foto BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose