www.car.cz
 

Také mladíci týmu Charouz v Mostě na stupních vítězů
     8.6.2008 21:57 - tisková zpráva


O víkendu v Mostě se v týmu Charouz Racing System neradovali jen zkušení závodníci z královské Divize 4 nad 2000 ccm, uspěli i mladíci bojující v D4 do obsahu dvou litrů. Antonín Blažek při premiéře vozu VW Polo skončil ve Sprintu osmý a vyhrál hodnocení do 1400 ccm, Tomáš Vojtěch byl v témže závodě třetí absolutně. Jeho výkon s Fordem Fiestou byl ozdobou jízdy (viz   foto v naší  galerii). Pro velikou bitvu s Tomášem Horáčkem o druhou příčku i díky bravurnímu jezdeckému stylu.

Radost Blažka byla umocněna jeho pohledem do kalendáře – v den premiéry mu totiž bylo osmnáct let. „Krásně se to sešlo. Nové auto mi udělalo velkou radost. Ačkoli je zcela nové, funguje výborně. Hlavně podvozek je velmi dobrý,“ říká Blažek.

Jakmile Tomáš Vojtěch vystoupil v cíli ze své fiesty, slyšel jen samé: „Tome, s Horáčkem jste udělali závod. Byla radost na vás koukat.“ Dvaadvacetiletý pilot, který se k závodění vrátil letos po čtyřleté pauze, se jen usmíval. A děkoval za uznání.

Diváci sledovali nejen napínavý souboj, ale také Vojtěchův výrazný jezdecký styl. Především v šikaně na konci hlavní roviny okruhu se dostával na dvě kola. Někdy způsobem, který až bral dech.

„Při jízdě přes obrubníky se to tak někdy stane,“ dodal Tomáš Vojtěch.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Czech Coal Trophy Most a mladíci, červen 2008, foto BPA Martin Straka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose