www.car.cz
 

V Brně vyroste regulérní závodní trať i paddock… Red Bull káry již za týden!
     12.6.2008 08:14 - tisková zpráva


V Brně vyroste regulérní závodní trať i paddock…

 

Velká cena Brna v závodě minikár s sebou do městské části Žebětín přitáhne nejen desítky tisíc diváků, ale zejména dvě stovky účastníků závodu a desítky lidí, kteří budou trať připravovat, stavět, dohlížet na bezpečnost a regulérnost zavodu a posléze uvádět celou lokalitu do původního stavu. To vše za pomoci lehké i těžké techniky a za schovívavého souhlasu místních obyvatel.

 

Závodní trať 3. Red Bull kár bude dlouhá 400 metrů a v průměru široká 3 metry. Celá délka bude lemovaná mantinely z balíků slámy. Těch bude použito celkem 400, přičemž každý z balíků má rozměr 2,2 x 0,6 x 0,9 metru. Toto množství do Brna dopraví z Kostelce nad Orlicí celkem 16 kamionů. Stavbu trati, která by měla zabrat 17 hodin, bude realizovat na 70 lidí. Stejný počet lidí bude trať likvidovat, na což jim však bude stačit pouhých 12 hodin práce.

 

Pro představu – kdybychom balíky vyskládali vedle sebe do tvaru obdélníku, zakryly by plochu 800 metrů čtverečních. To představuje například házenkářské hřiště /nebo chcete-li polovina hokejového či čtvrtina fotkbalového hřiště/.

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Le Mans Series LMP1 - testy 2008, foto DPPI

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose