www.car.cz
 

Markus Bosiger: Uvidíme v Nogaru
     12.6.2008 08:19 - tisková zpráva


Přestože se v sobotu dostal do vedení s náskokem 19 bodů na Antonia Albaceteho, o čtyřiadvacet hodin později bylo všechno jinak. V důsledku kolize s Francouzem Jean Phillipe Bellocem si totiž Markus Bosiger připsal na své konto v neděli pouhé tři body a je rázem třetí.
 
Úřadující šampión však nic neztratil ze svého tradičního klidu.
Na tom nic nezměnila ani skutečnost, že průběžná třetí příčka celkového hodnocení šampionátu představuje doposud vůbec nejhorší výsledek švýcarského truckera v barvách roudnického týmu.
 
"Skutečně? Vůbec jsem si to neuvědomil! Ale co se dá dělat. Na druhé straně jsem jediným švýcarským víkendovým vítězem. Fotbalisté prohráli s Českem a v neděli dostalo Roger Federer naloženo od Nadala na French Open ," glosoval s humorem víkendové dění Bosiger. Francouze Belloca, se kterým měl kolize v loňské sezóně na Nurburgringu v Le Mans a Misanu pak rozhodně nepovažuje za osudového jezdce. "Tentokrát jsme se oba nacházeli v nesprávný čas na nesprávném místě. S tím člověk při sebelepší vůli nic moc nenadělá. Nezbývá než doufat, že se vzájemné kolize nestanou tradičním jevem."

Ztrátu jedenácti bodů na Vršeckého a devíti na Albaceteho nepovažuje za nikterak tragickou. "V Misanu a Albacete jsem udělal za sebou 30 bodů, i když ve Španělsku jsem o ně musel bojovat nepoměrně více. V případě neexistence kolize s Bellocem bych měl na svém kontě s největší pravděpodobností o patnáct bodů více," sumarizuje Bosiger veškeré dosavadní dění s tím, že pozice ze zadních pozic útočícího jezdce na něco do sebe. "Zažil jsem to loni, kdy jsem se dostal do situace, kdy se druhé místo rovnalo prakticky neúspěchu. David je zatím psychicky v absolutní pohodě, Antonio je ale nepochybně pod tlakem, který bude sílit. Uvidíme v Nogaru."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Czech Coal Trophy Most 2008, D4 - vytrvalostní, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose