www.car.cz
 

Buggyra chystá odvetu již v Nogaru !
     13.6.2008 14:17 - tisková zpráva


Přestože tým Buggyra International Racing System utrpěl v neděli vůbec první letošní prohru v soutěži týmů, když se z výhry radovala dvojice Altenstrasser – Vojtíšek na Renaultech, nelze ani v náznacích hovořit o tom, že by se tato skutečnost nějak na českém týmu podepsala!

"Jednou to muselo přijít, s tím se nedá nic dělat," řekl v reakci na první týmovou porážku Markus Bosiger, jehož bodový výpadek stál za vítězstvím Renaultu. Navíc se v úvodu nedělní kvalifikace střetl s Bellocem z týmu MAN, který nebodoval vůbec.
 
"Soutěž není postavena ani tak na oslnivých výkonech jednotlivých jezdců, jako na spolehlivosti a schopnosti dojíždět do cíle. Renaultu se to povedlo, tudíž gratuluji."
Nezaviněný bodový výpadek, který se projevil v sobotním závodě musel strávit i David Vršecký. Po kolizi s Albacetem, který sám není účastníkem týmové soutěže se totiž před něj dostali Belloc s Hahnem z týmu Lutze Bernaua.
 
"Kdybych měl sklony k hysterii, začal bych vykřikovat cosi o režii jedné značky. Vzhledem k tomu, že se považuji za reálně smýšlejícího člověka ale moc dobře vím, že bych byl právem k smíchu," prohlásil Vršecký, který si však rozhodně nepřipouští v boji o týmový titul sebemenší komplikace.
 
"Podobných závodů jako byl ten v Albacete snad již do konce sezóny příliš nebude. Chuť si hodláme spravit již v  Nogaru."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Trucky ve španělském Albacete 2008, foto Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose