www.car.cz
 

Klid před bouří - pátek třináctého před startem WTCC v Brně u Matějovského
     14.6.2008 14:10 - tisková zpráva


I když v pátek 13. 6. nebyly v programu jezdce Michala Matějovského žádné jízdy, rozhodně neměl času nazbyt. Již od časného rána například probíhalo v přímém přenosu vysílání pořadu "Dobré ráno s Českou televizí" a řada záběrů byla právě z boxů stáje SUNRED-BRT.

V průběhu dne pak Michala čekala řada administrativních povinností spojených s technickou přejímkou, briefingem jezdců, natáčením rozhovoru pro pořad Branky, body, vteřiny, či natáčení rozhovorů pro různé rozhlasové stanice a také řada setkání s přáteli a hosty brněnského podniku FIA WTCC.

Mechanici zase pracovali na výměně motoru a převodovky pro vůz Toma Coronela i Michala Matějovského. Boxy stáje SUNRED-BRT navštívil také automobilový závodník Milan Maděryč, který se živě zajímal o přípravu Michalova vozu pro sobotní kvalifikaci a nedělní závody.

"V týmu probíhá vše podle připraveného harmonogramu. Závody FIA WTCC jsou skutečně vrcholným motoristickým podnikem a tak se snažíme přispět k tomu, aby organizace práce v týmu byla skutečně na vysoké úrovni. Pro nás je toto i příležitost, jak se drobně revanšovat za velmi přátelský přístup ke členům našeho týmu ze strany Španělů během příprav na závody SEAT Leon Eurocup.

Včera jsme stihli s našimi španělskými kolegy večer chvilku posedět v tradičním moravském sklípku nedaleko Brna, ale dnes už se zase vše točí jen kolem přípravy na závodní víkend," řekl v předvečer závodů FIA WTCC v Brně Stanislav Matějovský.

 

ČSMS

PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2008 a náš Michal Matějovský před startem, foto týmu K. Hrnčíř

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose