www.car.cz
 

Mičánek junior skončil v nedělní odvetě na Oscherslebenu čtvrtý
     16.6.2008 09:46 - tisková zpráva


Úspěšný víkend v Super Sport Porsche Cupu na německém okruhu v Oscherslebenu završil brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek  čtvrtým místem v absolutní klasifikaci. V sobotu skončil ve stejném závodě desátý, když jej o lepší výsledek připravila hned po startu kolize ze soupeřem. Po ní se propadl Mičánek až na třicáté místo.

 Náhradou za nedělní "bramborovou medaili" je opět pohár za 2. místo ve své objemové třídě. Na rozdíl od sobotního závodu se jelo na suché trati za teplého a slunečného počasí.

"Startoval jsem z páté řady. Sice jsem předjel několik soupeřů přede mnou, ale už jsem nestačil ve sprinterském závodě navázat kontakt s nejrychlejšími. Přesto jsem s tímto nejlepším letošním výsledkem maximálně spokojen," uvedl hned po závodě Jiří Mičánek.

Nyní čeká na celý tým klempířská práce na autě, které je po kontaktech se soupeře dost otlučené. Příští víkend má Mičánek volno a poslední červnovou neděli na něj čeká Porsche Carrera Cup na německém Norisringu.

Výsledky

Neděle: 1. Seyffarth 26:11,657, 2. Scholze -3,567, 3. 3. Stoll (všichni Něm.) -12,876, 4. Mičánek (ČR) -14,876.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   FIA WTCC Brno 2008, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose