www.car.cz
 

Buggyra nejdříve v Piešťanech, nyní již na cestě směr Nogaro
     23.6.2008 20:55 - tisková zpráva


Buggyra vyrazila do Nogara

Mimořádný výkon podali v posledních dnech mechanici týmu Buggyra International Racing System. Přes dvoudenní výpadek způsobený pozdním návratem z Albacete vyrazili dnes v 7:30 hod. do dějiště konání čtvrtého podniku letošního EP ve francouzském Nogaru.

"Rád bych klukům touto formou poděkoval, odvedli vynikající výkon," potvrdil šéf logistiky Petr Marek, který má za sebou rovněž mimořádně hektický týden. "Když jsem se dozvěděl, že David pojede na Truckfestu v Piešťanech dvě exhibice, mírně jsem se zděsil. Celý víkend jsem sledoval mobil, zdali se neobjeví nějaká textovka s tím, že bude potřeba na poslední chvíli něco spravovat."

Leč nakonec se tak nestalo a mechanici dorazili dnes v 1:15 hod. do roudnického Buggyra Technology Centra. Do hry vstoupil záložní tým, který provedl v průběhu noci základní údržbu na obou speciálech. Mechanici dorazili po šesté hodině a po snídani vyrazili směr Nogaro "Vzhledem k tomu, co se dnes děje na evropských dálnicích si netroufám nic odhadovat. Podle plánů by ale měli kluci dorazit do Nogara v průběhu středy," potvrdil v závěru Marek.

Buggyra v Piešťanech

Roli největší hvězdy prestižního Truckfestu v Piešťanech splnil bezezbytku tým Buggyra International Racing System. Nejúspěšnější tým minulého i současného šampionátu přivezl na Slovensko oba závodní speciály, své umění pak předvedl divákům David Vršecký.
Vedoucí jezdec průběžného pořadí Evropského poháru hodnotí úroveň piešťanského podniku takřka v superlativech. "Byl jsem v Piešťanech po dvou letech a musím před organizátory smeknout. Dokázali dát dohromady 800 trucků a vynikající doprovodný program, kterému z mého úhlu pohledu vévodili Maxim Turbulenc a Dan Nekonečný," nešetřil Vršecký slovy chvály.
V obou víkendových dnech pak předvedl divákům své umění na místním letišti. "Zkusil jsem si v rámci přípravy na Nogaro několik sprintů a ostřejších výjezdů," potvrdil David s tím, že mu v rozletu bránily přísné pokyny inženýrů. "Nemohl jsem to rozbalit podle svých představ. Kluci měli hrůzu z toho, že bych auto nějak poškodil. Takže jsem se držel při zemi."
Zatímco mechanici jsou na cestě do Roudnice nad Labem, šéf týmové logistiky Petr Marek připravuje tým na zítřejší odjezd do Nogara. "Kluci dorazí po půlnoci. Je připraven záložní tým, který během noci zvládne běžnou údržbu. Na zítřejší ráno je naplánován odjezd směr Francie."
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   WTCC 2008 v Brně, tréninky objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose