www.car.cz
 

ADAC GT Masters: Matzke a Skula na Norisringu v sobotu čtvrtí
     29.6.2008 10:12 - Vladimír Rožánek


V trénincích na další díl série ADAC GT Masters si roudnická stáj nepočínala nejlépe a ze dvou kvalifikací si dojela jen pro 16. místo. O to víc těší čtvrté místo v cíli. Skula a Matzke jezdí i letos s Chevroletem Corvette Z06 GT3. Jen o jeden stupínek hůře dopadl Jiří Janák s Porsche 997 Cup S, v týmu Mühlner Motorsport. Jeho kolegou byl pro tentokráte Frank Stippler a po desátém místě v kvalifikaci si také hodně v závodě polepšili.

Z vítězství v prvním závodě se radovali Swagger a Ludwig s Chevroletem Corvette Z06 GT3. Tito piloti udělali radost i týmu mechaniků z Toni Seiler Racing. Další závodnický velikán čekal na druhé místo v posádce Jan Lammers-Marius Ritskes. Lamborghini Gallardo GT3 ztratilo na vítěze celých 12 sekund.

Bronz z prvního závodu na Norisringu odváží Basseng a Bergmeister s Porsche 997 GT3 Cup S.

Úcastníci FIA GT Kox s Rousínovem s dalším Lamborghini Gallardo GT3 dojeli až na 14. místě a v dalším dějství mají co zlepšovat. Smůlu měli Heyer a Hennerici, kteří s Fordem GT závod nedokončili z důvodu porouchaného motoru a cíl neviděli ani mladý Johannes Stuck s lyžařem Hannawaldem. Celkem startovalo 22 vozů.

Výsledky 1. závodu ADAC GT Masters Norisring:

Swagger/Ludwig - Corvette Z06 GT3

Lammers/Ritskes - Lamborghini Gallardo GT3

Basseng/Bergmeister - Porsche 997 GT3 Cup S

Matzske/Skula - Corvette Z06 GT3

Janák/Stippler - Porsche 997 GT3 Cup S

Rodriguez/Dumas - Aston Martin DBRS9

Asch/Schmickler - Lamborghini Gallardo GT3

Meir/Bert - Corvette Z06 GT3

Vláďa Rožánek

ADAC GT Masters


 
 
Fotogalerie:   Formule master a Porsche Cayman Cup 14-15.6.2008 Foto: Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose