www.car.cz
 

Dopravní blázinec v Brně začal. Všude samá objížďka !!
     1.7.2008 13:58 - Pavel Jelínek


Skutečná dopravní blázinec nastal v jihomoravské metropoli se začátkem prázdnin. "Rozjely" se totiž nové poměrně zásadní uzavírky, které  značně zkomplikují dopravu nejen v centru města.

Jedná se zejména o rozkopání ulice Husova a Pekařská, kde má uzávěrka trvat dokonce více, než rok. Navíc se  ale kope také na Cejlu, což možná  přineslo ještě větší komplikace.

Ale ani to ještě není všechno a tak se prakticky ve stejném termínu v úvodu prázdnin začalo kopat i na Dornychu. No a nemluvě o dlouhodobé  uzávěrce Bosonoh a Pražské ulice, která komplikuje   dopravu  zase na opačném konci  Brna, či přesněji kousek za Brnem a směrem na Rosice, či k okruhu.

Do centra Brna a uvedených lokalit je prostě lepší raději nevjíždět. A když, tak jedině  na kole. Jinak hrozí zácpy a zácpy  ze všech stran, jako třeba v pondělí. I když dnes se  zdá být situace o něco lepší, alespoň na trase Olomoucká, Křenová.....

 

Nesouvisející, ale  celkem šokující článek:

Tragická nehoda v Husovickém tunelu v Brně. Opilec zabíjel v protisměru.


 
 
Fotogalerie:   MM Racing na Norisringu 2008, foto týmu K.Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose