www.car.cz
 

SCC: Pilbeamy a souboj Payr - Beisel znovu na Oscherslebenu
     12.7.2008 10:50 - Vladimír Rožánek


Na Oscherslebenu pokračuje souboj v první divizi, kde se velmi pěkně o první místo zatím přetahují Rakušan Wolfgang Payr s PRC BMW a Němec Gerd Beisel s ex Daytona Norma CN4 Nissan. Jejich souboje patří plně ke koření závodů SCC v této sezóně. Velmi dobře si vede i mladá Švýcarka Sabina Hungebühler s prototypem PRC BMW, která jezdí v týmu M.Zele Racing, který se kdysi úcastnil i evropské části F3000 series. A překvapivě velmi kvalitní výkony podává i Bruno Küng s dalším voze PRC BMW. Německá parta z Berlína - Wolfert a Hallau spoléhá v sezóně na neznámé stroje Pilbeam LMP1, které přivezla z Ameriky, kde tyto vozy jezdily i ALMS.

V divizi 2 se na Hockenheimu skvěle uvedl prototyp Ligier JS49 Honda , ale J. Schella tentokrát neuvidíme. Mezi 10 vozy tak na úspech dobře zaděláno Gerhard Münch s Normou, Mirco Schultis s PRC 07 Honda, ale i Švýcar Hunziker s dalším prototypem z Francie - Normou M20 Honda.

Chybět nebudou retro vozy Crossle Ford, kterým pevnou rukou vládne Švýcar Feigenwinter.

I v kategorii GT se konkurence trochu zvětšila. S vozy Porsche 996-7 startují na Oscherslebenu Bender, Senn a Kehl. Bratři Pladwigové si s nadupanými motory Porsche Turbo také na body věří.

Závody startují v sobotu 12.7. a pokračují další jízdou v neděli.

Vláďa Rožánek

Sports Car Challenge 2008


 
 
Fotogalerie:   Evropský autocross v Nové Pace od Pavla a Tondy Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose