www.car.cz
 

Janák se v Zandvoortu s týmem Schnabl Engineering snaží najít optimální nastavení
     12.7.2008 07:46 - tisková zpráva


Jirka Janák hledá v Zandvoortu zatím optimální nastavení

Jirka Janák se v Zandvoortu spolu s týmem Schnabl Engineering snaží najít optimální nastavení auta pro zdejší krásnou, ale zároveň náročnou trať. Dva volné tréninky, jenž byly na programu dnes, přinesly množství dat, které musí tým zpracovat pro zítřejší kvalifikaci.


„Na dnešek musím rychle zapomenout a zítra přijít na trať jako nový člověk. Auto je neutrální, nemám s ním nějaké zvláštní potíže, ale jednoduše je všude pomalé. I já budu muset zítra trochu změnit jezdecký styl a udělat opravdu maximum,“ řekl po trénincích Jirka.

Měřený trénink je na řadě zítra v 15.40 hod. Po devátém místě získaném na Norisringu se Jirka usadil na šestém místě v průběžném hodnocení jezdců. Každopádně by si však rád pozici vylepšil a připsal si co možná nejvíc bodů. Právě výsledky kvalifikace by mohly napovědět, jak se českému závodníkovi bude v Nizozemí dařit.

PR


 
 
Fotogalerie:   F3 : Erik Janiš na Zandwortu, foto BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose