www.car.cz
 

Buggyrám se na německém Nurburgringu poslední tři roky daří
     11.7.2008 23:06 - tisková zpráva


Buggyra před víkendem: Kde jinde, než na Nurburgringu!

Kde jinde, než na Nurburgringu?! Přesně toto by mohl nahlas zvolat fanoušek Buggyry v souvislosti s možným místem útoku dvojice Bosiger – Vršecký s cílem "setřást" druhého Albaceteho! Krátká rekapitulace výsledků posledních tří racetruckových sezón názorně ukazuje, že právě jeden z nejslavnějších okruhů planety je Buggyrám zaslíbený!

V roce 2005 si dojel v sobotu supertruckový vítěz z roku 2003 David Vršecký pro druhé místo. Ještě lépe se vedlo o den později jeho stájovému kolegovi Gerdu Koerberovi, který dokázal v nesmírně dramatickém závodě vyhrát. V té době již trojnásobný mistr Evropy se radoval z triumfu na Nurburgringu vůbec poprvé!
O rok později se v důsledku rozmíšky mezi pořadateli a FIA konalo na Nurburgringu místo klasického závodu Mezinárodní truckové mistrovství Německa.

Celkovým vítězem se stal Gerd Koerber před Davidem Vršeckým, kteří dojeli v neděli na prvních dvou místech. Není zcela jistě bez zajímavosti, že vítězem sobotního bláznivého závodu se v lijáku stal Markus Bosiger na MAN. Jednalo se o jediné vítězství domácí značky v posledních třech letech.

O rok později si Markus své vítězství zopakoval. Tentokrát však již v kabině Buggyry a v řádném podniku EP. Sobotní triumf českého týmu podtrhl druhým místem David Vršecký. Druhý den závodního víkendu sice Markus po kolizi na startu nedojel, na stupni nejvyšším ho ovšem vystřídal právě David.

Sečteno podtrženo, v posledních třech letech vyhráli jezdci na Buggyrách čtyři z šesti pohárových závodů, třikrát dojeli na druhém místě a dvakrát se radovali z double!

Buggyra

PR


 
 
Fotogalerie:   Buggyra, supersobota na Nurburgringu 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose