www.car.cz
 

Rally Vysočina 2008 v Okříškách namísto v červenci v novém termínu!
     16.7.2008 10:47 - tisková zpráva


Termín letošní Rally Vysočina byl stanoven na polovinu července tohoto roku. Z důvodů především aktivit členů organizačního výboru jsme byli nuceni požádat FAS AČR o změnu termínu soutěže do časově přijatelnějšího období.

Po zvážení všech pro a proti jsme se rozhodli pro 7. a 8. listopadu. Stáváme se tak tentokrát závěrečnou soutěží prakticky všech šampionátů. V tomto termínu roku sice hrozí riziko nestálosti počasí, možná i sníh, domníváme se však, že poskytneme divákům velice zajímavou podívanou.

I přes zařazení pouze do poháru ČR a mistrovství ČR historických automobilů připravujeme již v této době podmínky pro atraktivní soutěž. S tím souvisí i několik překvapení, která připravujeme pro piloty současných vozů a další pro diváky. Pokud vyjdou všechna jednání určitě se bude na co dívat.

S pracovními povinnostmi a nejen s nimi souvisí i výměna na postu ředitele soutěže za Petra Tušera, který má dostatečné zkušenosti s pořádáním soutěže z minulých let. Koncepce soutěže zůstává stejná jako v letech minulých.

Stejní zůstávají i hlavní partneři soutěže Schneider Bohemia, město Třebíč a Destrukce Třebíč. Současně vedeme jednání i s dalšími možnými budoucími partnery. Naším hlavním cílem je dokázat, že Rally Vysočina patří mezi hodnotné soutěže a má co poskytnout nejen soutěžícím ale i divákům. O přípravách soutěže budeme průběžně informovat v dalších tiskových informacích.

 

PR

http://www.rallyvysocina.com/


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose