www.car.cz
 

Vršecký s Bosigerem nastřádali na Nurburgringu 101 bodů ze 108 možných a vládnou týmům!
     17.7.2008 10:11 - tisková zpráva


Týmy v zajetých kolejích!

Jestliže závod v Nogaru naznačil, že při jisté shodě okolností (vypadnutí obou jezdců, případně odhlášení se ze soutěže) nemusí tým Buggyra International Racing System obhájit titul v týmové soutěži, vrátil Nurburgring vše do zajetých kolejí.

Vršecký s Bosigerem totiž nastřádali v součtu obou dní rovných 101 bodů ze 108 možných! Na druhém místě se umístila se ztrátou 40 bodů silná dvojice MAN Belloc – Hahn. Ve srovnání s Nogarem si ziskem 54 bodů velmi výrazně polepšily oba Renaulty pilované Altenstrasserem a Vojtíškem. Mercedesy Bermeja a Horna tradičně paběrkovaly, na své konto si v Německu připsaly pouhých 24 bodů.

Vzhledem k tomu, že náskok Buggyry narostl na 111 bodů, je otázkou, zda-li nebude tým slavit první titul této sezóny již po závodě v Mostě? Týmový manažer Jan Kalivoda je v tomto směru poněkud zdrženlivý.

"Je před námi šestitýdenní pauza. Rozhodně si nemyslím, že v MAN a Renaultu se smířili s naší převahou, nepochybně zapracují na vozech, když kvality všech čtyřech pilotů jsou nezpochybnitelné. V Mostě uděláme vše pro první obhajobu, na mistrovské oslavy ale bude podle mého názoru brzo. Rozhodně se jí ale nebráníme."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Buggyra, supersobota na Nurburgringu 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose