www.car.cz
 

Pořadatelé Pelhřimova mají závazné přihlášky od řady předních jezdců.
     20.7.2008 20:33 - tisková zpráva


Uzávěrka přihlášek na Pelhřimov se přiblížila

 

Dva týdny po rallysprintu na Kopné pokračuje šampionát MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally pátým podnikem, kterým bude V. CEBIA RALLYE PELHŘIMOV 2008 – Memoriál Tomáše Vojtěcha.

 

V těchto dnech je uzávěrka přihlášek pro soutěžící, pořadatelé z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR dva dny před uzávěrkou evidovali v sekretariátu soutěže více než sedm desítek přihlášek, když řada jezdců se přihlásí právě po slušovickém rallysprintu.

 

„Uvidíme, kolik se nám přihlásí soutěžících. Přihlášky většinou chodí na poslední chvíli. O víkendu se jel Rallysprint Kopná a řada jezdců čekala, v jakém stavu bude soutěžní technika po tomto rallysprintu. Rádi bychom měli na seznamu přihlášených přes sto posádek,“ říká Richard Gnojek, ředitel pelhřimovské rally.

 

Pořadatelé již mají závazné přihlášky od řady předních jezdců. Loňské prvenství bude obhajovat Karel Trojan se spolujezdcem Danem Vodičkou na voze Mitsubishi Lancer EVO IX.

 

Z jezdců vlastnící národní prioritu ASN se již přihlásili Karel Trněný (Škoda Fabia WRC), vedoucí jezdec průběžného pořadí rallysprintového šampionátu Josef Peták (Peugeot 207 S2000), Josef Semerád, Jaroslav Orsák, Radek Mifka (všichni Mitsubishi Lancer EVO IX) a Lubomír Minařík (Škoda Fabia Kit Car). Z dalších předních jezdců se v Pelhřimově objeví Pavel Červenka (Mitsubishi Lancer EVO IX), Milan Pantálek (Mitsubishi Lancer EVO VIII), Lumír Firla (Mitsubishi Lancer EVO VII), Aleš Dlouhý (Subaru Impreza STi), Jiří Vlček (Peougeot 206 S1600) a další.

 

Na Vysočině se představí i slovenští jezdci, přihlášku poslali Jaroslav Melichárek (Mitsubishi Lancer EVO IX), Michal Ballay nebo Martin Vaško (Honda Civic VTi).

 

V Pelhřimově se odehraje rovněž další díl Mistrovství České republiky historiků. Přihlášeni jsou například Lubomír Tenkl (BMW M3), Zdeněk Tichý, Ctirad Hájek (oba Opel Kadett Coupe), Aleš Jirátko (BMW 2002 TI) a další.

 

Zájemci o start v Pelhřimově naleznou všechny potřebné dokumenty k přihlášení na internetové stránce www.rallye-pelhrimov.cz v sekci jezdci. Na uvedených oficiálních stránkách soutěže je k dispozici seznam doposud přihlášených posádek. Konečný seznam přihlášených posádek bude zveřejněn v pátek 25. července.

 

V minulých dnech došlo k úpravě časového hamonogramu, jehož konečná verze bude vydána v těchto dnech prostřednictvím prováděcích ustanovení. CEBIA Rallye Pelhřimov 2008 měří celkem 272,87 km a obsahuje 9 rychlostních zkoušek na čtyřech úsecích v celkové délce 70,31 km. Erzety se jedou na úsecích s názvem Božejov, Kojčice, Zhoř a Nová Cerekev. Pelhřimovská rally startuje v sobotu 2. srpna, start je v 9 hodin, do cíle přijede první posádka v 17:30 hodin. 

 

 

V Pelhřimově 19. července 2008                               Roman ORDELT

                                                                                           tiskový mluvčí

                                                                                           CEBIA RALLYE PELHŘIMOV       


 
 
Fotogalerie:   I. Truck Trial Rally Milovice 2008

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose