www.car.cz
 

Mičánek testuje na Hockenheimu s opraveným vozem
     22.7.2008 10:59 - tisková zpráva


Na bratrskou dvojici Jiřího a Tomáše Mičánkových čeká tuto sobotu a neděli na okruhu Nürburgring pokračování jejich seriálů, které absolvují v rámci mezinárodního mistrovství Německa cestovních vozů DTM.

Jednadvacetiletý Jiří pojede sedmý závod seriálu Porsche Carrera Cup a šestnáctiletý Tomáš zasáhne po měsíční přestávce, která uběhla od posledního závodu koncem června na Norisringu, do seriálu VW Polo Cup.

Do Německa vyrazila stáj Mičánek Motorsport už začátkem týdne s mezistanicí na okruhu v Hockenheimu, kde Jiří otestuje opravený vůz Porsche. Při jeho poslední havárii před deseti dny v nizozemském Zandvoortu měli hodně práce zejména klempíři, ovšem už delší dobu zlobil Mičánka i motor. Výrobce mu půjčil do vyřešení situace náhradní.

"Zatím jezdí s půjčeným. Jirka má pocit, že je lepší, než jeho původní. Ale asi je to pouze tím, že je nový," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek senior, který se ještě vrátil k havárii v Zandvoortu. "Byla to v plné rychlosti velká rána do svodidel, v okamžiku nárazu na něj působilo velké gravitační přetížení. Pořadatelé museli vyměnit tři pásy svodidel," dodal Mičánek.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   MM Racing a nedělní bronz z Assenu 2008, foto týmu Karel Kubeš

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose