www.car.cz
 

Superstock FIM Cup 1000: Matěj Smrž v Brně osmý
     22.7.2008 21:11 - tisková zpráva


Všude dobře doma nejlíp! Jak všichni jistě víte, poslední víkend trávil českobudějovický tým MS Racing na Masarykově okruhu v Brně. Nic jiného na programu neměl, než další veledůležitý závod třídy Superstock FIM Cup 1000.

Veliký tlak, ne příliš oblíbený okruh a také těžký pád ve druhém kvalifikačním tréninku. To všechno sužovalo našeho Matěje Smrže a přesto z toho v neděli po závodě bylo uspokojivé osmé místo v cíli.

( Matěj Smrž – 8. místo)
„ Jsem opravdu hodně rád, že už mám tento víkend za sebou. Na jednu stranu to bylo fantastické, na druhou stranu velice obtížné. Při domácím závodě v Brně máme vždy spoustu hostů a jsem opravdu šťastný, že jsem závod dokončil a všichni si mohli domů odnést pozitivní zážitek. Závod nebyl vůbec jednoduchý, v sobotu v kvalifikaci jsem se snažil zajet hned od záčátku tréninku na nových pneumatikách rychlé kolo a docela blbě jsem upadl.

Už jsem si tedy ani nepolepšil oproti první kvalifikaci a ještě jsem se dobře domlátil. Startoval jsem dvanáctý a odstartoval jsem docela dobře. V prvním kole jsem ale ztratil čtyři pozice a musel jsem tedy začínat až jako šestnáctý. Asi od druhého kola jsem chytil velice dobré tempo a opravdu jsem si závod užíval. Dokončil jsem osmý a to si myslím že není špatný výsledek. Chtěl jsem víc, ale po všech nepříjemnostech, které nás po celý víken provázeli, to byl nakonec pěkný výsledek.

Rád bych velice poděkoval mému týmu za výbornou práci a také klukům z fansof96 a vůbec všem kamarádům a partnerům našeho tůmu, kteří mě přišli do Brna podpořit. Byl to opravdu pěkný zážitek. “

Náš anglický mladíček Barry Liam Burrell nezačal brněnský víkend příliž dobře, ale nakonec v závodě odvedl dobrou práci a vyjel týmu jeden ale přesto velice cenný bod za patnácté místo.

( Barry Burrell – 15. místo)
„ Celý víkend jsme spolu s Matějem bojovali s nastavením motocyklů, ale musím říct, že tým zapracoval dobře a do závodu byly motorky dobře připravené. Kvalifikace nebyla opět nějaký zázrak, ale po startu z osmnáctého místa jsem dobře vyřešil první zatáčku a hned v úvodu závodu jsem jel kolem 13 místa.

Celý závod to byla bitva od osmého do patnáctého místa, kde jsem skončil patnáctý. Mohlo to být jistě lepší, ale také jsem nemusel mít bod žádný. “



Jsme tu pro vás, buďte s námi !

www.msracing.cz  

 

Tisková zpráva týmu MS Racing 6/08 – Brno - CZ


 
 
Fotogalerie:   Mistrovství světa Superbiků - Brno 2008 - sobota, foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose