www.car.cz
 

Tradičně byla vyhlášena populární fotosoutěž na téma Barum rallye 2008
     9.8.2008 17:58 - tisková zpráva


Vyhlášena opět populární fotosoutěž

 

Auto klub Barum Zlín ve spolupráci s agenturou ZLIN PRESS production vyhlašují při příležitosti letošního ročníku populární zlínské automobilové rally opět oblíbenou fotosoutěž.

PODMÍNKY SOUTĚŽE: Fotosoutěž je vypsána ve společné kategorii pro profesionální fotoreportéry i fotoamatéry. Každý z autorů se může soutěže zúčastnit ve všech třech vypsaných kategoriích – barevná fotografie, černobílá fotografie a digitální fotografie. Přijímány budou jen snímky ve formátu 13 x 18 cm (menší nebo větší formát nebude do soutěže přijat), každý autor může zaslat maximálně pět fotografií v každé kategorii.

PRAVIDLA PRO KATEGORII – DIGITÁLNÍ FOTOGRAFIE: Každý autor může poslat pouze 5 digitálních fotografií, maximalní rozlišení jedné fotografie: 1600 * 1200, maximalní velikost jedné fotografie: 500 kB, povolený formát digitální fotografie: JPEG. Přesné instrukce (+ formulář na přihlášení do soutěže a odeslání fotek) najdete na internetové adrese www.barum.rally.cz/fotosoutez

CENY: V každé samostatně hodnocené kategorii budou uděleny tři ceny v podobě finanční hotovosti (500 – 300 – 200 Kč), dále věcné a propagační ceny s motoristickou tematikou. Podle úrovně soutěžních příspěvků mohou být uděleny dvě stejné ceny, případně některá cena nemusí být udělena.

Uzávěrka soutěže: 30. září 2008

Soutěžní práce zasílejte do uvedeného data na adresu: Agentura ZLIN PRESS production, Šrámkova 349, 763 02 Zlín 4 a na obálku uveďte heslo „Fotosoutěž Barum rally Zlín.“  Příspěvky zaslané do soutěže budou hodnoceny odbornou porotou. Výsledky soutěže a oceněné práce budou zveřejněny v oficiálním programu 39. ročníku Barum rally Zlín 2009 a na internetových serverech. Zaslané fotografie se stávají majetkem vyhlašovatele soutěže, který si vyhrazuje právo je volně použít v rámci vyhodnocení Barum rally Zlín 2008 a při přípravě příštího ročníku.

 

Ve Zlíně 8. srpna 2008                                                               Roman ORDELT

                                                                                                       tiskový mluvčí

                                                                                                      Barum rally Zlín

                                                                                                                                                                                                      


 
 
Fotogalerie:   Cebia rallye Pelhřimov 2008 objektivem Miloše Jenčíka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose