www.car.cz
 

Mičánek junior výborně ve Spa: druhý z 42 porsche !!! Vítěze musela určit až cílová fotografie.
     10.8.2008 00:47 - tisková zpráva


Mičánek dojel ve Spa druhý

Druhé místo obsadil v sobotním podvečerním úvodním závodě seriálu Porsche Super Sport Cup jednadvacetiletý brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek. Po dramatickém závěru Mičánek prohrál o délku poloviny auta závěrečný finiš s německým jezdcem Marko Seefriedem. Ovšem vítěze musela určit až cílová fotografie.

Mičánek si v páteční deštivé kvalifikaci vybojoval druhé místo. "Bohužel jsme ale v lijáku nestačil vůz Porsche RSR naladit zcela optimálně na zdejší trať. Auto je nové a ještě potřebuje některé drobné úpravy," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek senior.

V samotném sprinterském závodě na 30 minut se pořadí na prvním místě několikrát měnilo. "Prostřídali jsme se ve vedení, nebyla nouze o častí předjetí. V závěru jsem plánoval útok na první místo, který mi stoprocentně nevyšel. Ale i se druhým místem jsem po předcházejících problémech spokojen," komentoval závod Jiří Mičánek.

Výsledky

1. Seefried (Něm.) 31:01,235, 2. Mičánek (ČR) -0,048, 3. Scholze (Něm.) -4,835.

 

JiPo


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose