www.car.cz
 

Obě Buggyry připraveny hájit v Mostě tento víkend své výsadní postavení !
     26.8.2008 10:49 - tisková zpráva


Konec smolné série?

S výjimkou několika drobností pro závodní speciál Markuse Boesigera jsou obě Buggyry připraveny hájit v Mostě tento víkend své výsadní postavení z předchozí i letošní sezóny. Jak mechanici, tak závodní inženýři jsou přesvědčeni o tom, že právě letos bude protržena smolná série a Bugggyra se bude poprvé ve třídě Race Truck radovat z domácího vítězství.

Roudnický tým si sice zásluhou Davida Vršeckého a Markuse Boesigera připsal na své konto v předchozích třech sezónách čtyři druhá a jedno třetí místo, historie si však pamatuje jen vítěze. "S touto teorií vcelku souhlasím, nicméně v roce 2005 jsem v Mostě vybojoval 50 bodů. Vzhledem k vývoji šampionátu bych se stejnému zisku rozhodně nebránil a na vítězství bych si klidně počkal," řekl David Vršecký.

Vedoucí muž průběžného pořadí si nemyslí, že by se měla opakovat situace se sezón 2005-2006, kdy si Antonio Albacete odvezl z Mostu maximální počet bodů. "Něco napověděl už loňský rok, ale nechtěl bych se k tomu vracet. Každopádně inženýři a mechanici udělali pro výsledek všechno, teď je to na mě a na Markusovi."

Podle šéfa týmové logistiky Petra Marka vyrazí v Mostě do boje prakticky nové speciály. "Obě Buggyry byly v letní pauze rozebrány do posledního šroubku, motory jsou po generální opravě. Uvedli jsme do praxe veškeré připomínky inženýrů i jezdců. Jsme připraveni."

"Ve středu budeme testovat v Panenským Týnci. Řečeno mluvou atletů, půjde o středně intenzivní testování, v jehož průběhu si vyzkoušíme některé nové věci a potvrdíme správnost jejich aplikace," potvrdil technický ředitel týmu Mario Kress. "Vstupujme do druhé fáze šampionátu a nemáme důvod nevěřit, že se nám nevyvede stejně dobře, jako ta první."

 

Buggyra

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Barum Rallye Zlín 2008 - Kresta crash, foto JUDr. Libor Tříska

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose