www.car.cz
 

David Vršecký v sobotu v Mostě vítězem kvalifikace a na dobré cestě k prolomení prokletí
     30.8.2008 14:51 - tisková zpráva


Vršecký vítězem kvalifikace!


Buggyry pokračují ve vítězném tažení! Stejně jako v měřeném tréninku se z vítězství v osmikolové kvalifikaci radoval David Vršecký před Markusem Bösigerem. Buggyra jsou tak před pohárovým závodem velmi blízko prolomení mosteckého racetruckového prokletí!

Přestože David vyhrál systémem start – cíl, jeho vítězství se nerodilo rozhodně snadno. V roli hlavního pronásledovatele nebyl totiž nikdo menší, než úřadující šampión a stájový kolega Markus Bösiger. "Těžký závod. Když má člověk Markuse v zádech ví, že nesmí udělat sebemenší chybičku. Na druhou stranu jsem si byl celou dobu dobře vědom toho, že Markus není jezdcem, který by se dopustil nějakého unfair zákroku," řekl Vršecký bezprostředně po dojezdu.

"Jestli jsem favoritem pohárového závodu? Asi ano. Loni jsem tady ale taky vyhrál v kvalifikaci a nakonec skončil třetí. To ale vedle mě stál v první řadě Antonio."
Hodnocení Markuse Bösigera postrádalo již tradičně sebemenší známky emocí.

"Chtěl jsem vyhrát, ale David byl lepší. Připravoval jsem si útok na první místo, David mi ale neposkytnul sebemenší prostor. Udělám všechno pro to, abych v pohárovém závodě vyhrál. Vzhledem k Davidově formě to bude těžké, ale nikoli nemožné."


Za Vršeckým s Bösigerem dojeli Albacete, Hahn, Altenstrasser a Belloc.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Veteráni Sachsen Classic 2008, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose