www.car.cz
 

Vítězná sobota pro Milana Kašpárka a jeho Audi TT DTM na kopci Laudon
     31.8.2008 07:28 - tisková zpráva


Sobotní program předposledního závodu domácího mistrovství už je minulostí. V Lanškrouně se představila kompletní trojice Ecce Homo Racing Teamu. Hned v prvním tréninku se opět naplno projevila nešťastná bilance Tomášovi letošní sezóny. Hned v prvních metrech se objevila závada na novém motoru. Tomáš tak kvůli unikajícímu oleji ukončil dnešní program předčasně. Dobrá zpráva je, že se našim mechanikům podařilo během dne odstranit závadu a Tom tak do nedělního dne nastoupí.


Milanovi i Honzovi se dnes výrazně zadařilo. Oba dva dokázali ve svých třídách zvítězit a Milan ovládl i skupinu E1 celkově. Pilot vozu Audi TT-R DTM dokázal po krásném souboji udolat Dana Michla, když v obou jízdách zaostal jen nepatrně za traťovým rekordem. Honza dokázal pokořit oba své soupeře Jana Trnku i Radima Ježka a ve svém novém osobním rekordě 2:06:81.
 
Mini si tak vyskočil na pódiu na nejvyšší stupínek…

http://www.ecceracing.eu/


 
 
Fotogalerie:   Havarie a krizovky při Barum Rally 2008 Zlín, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose