www.car.cz
 

Opět vítězné Buggyry v Mostě v nedělní kvalifikaci.
     31.8.2008 18:23 - tisková zpráva


Osamělé a vítězné Buggyry!
Pocit hlubokého osamění museli pociťovat v průběhu jedenáctikolové kvalifikace na okruhu v Mostě Markus Bösiger s Davidem Vršeckým. Kvalifikační triumf o 18 (!!!) sekund snad ještě historie truckracingu nepamatuje!
Psát o dosavadním mosteckém působení týmu Buggyra International Racing System je dosti nekomplikované.

Jeden z jezdců, v tomto případě vítěz měřeného tréninku Markus Bösiger skvěle odstartuje a ten druhý se za něj zavěsí. Společně pak projedou cílem! "Jestli jsem na okruhu cítil osaměle? Ani ne. Měl jsem za sebou Davida a chtěl konečně v Mostě vyhrát," odpověděl Markus Bösiger, který se po odpadnutí Antonia Albaceteho posunul na druhé místo celkového pořadí. "Pokud bych se v podobné situaci ocitl v pohárovém závodě, vůbec bych se nezlobil. Štěstěna v truckracingu však umí být vrtkavá."


Druhý David Vršecký zažíval stejné pocity, jako včera Bösiger. "Markus lépe odstartoval. Po startu byly nějaké strkanice, po kterých jsem se ocitl na druhém místě. Pokud Markus vede a funguje mu auto, je neporazitelný. Zkusím to v pohárovém závodě."


Na dalších místech dojeli Altenstrasser, Levett, Vojtíšek a Belloc.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Veteráni Sachsen Classic 2008, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose