www.car.cz
 

Historicky zcela nejúspěnější víkend BUGGYRY v Mostě !! Jen DOUBLE.!!
     31.8.2008 18:24 - tisková zpráva


Modrá fantazie!
Nevídaný kousek se zdařil v průběhu víkendu na okruhu v Mostě jezdcům týmu Buggyra International Racing System. Markus Bösiger a David Vršecký nepoznali v průběhu celého závodního víkendu ani jednu porážku, když absolvovali volné tréninky, warm up, měřené trénink, kvalifikace a pohárové závody. Tímto vytvořili prakticky nepřekonatelný truckový rekord!

"Nádhera. Máme za sebou fantastický víkend," řekl bezprostředně po dojezdu technický ředitel týmu Mario Kress. "Dnes budeme slavit. Co bude zítra nevím, ale v úterý nás čeká příprava na Zolder. Jsme na tom dobře, ale můžeme být ještě lépe."

Na rozdíl od kvalifikace nabídl pohárový závod divákům podstatně větší porci adrenalinu. Zasloužil se o to z poslední řady statující Albacete, který v závěru závodu marně bušil v boji o třetí místo do Markuse Altenstrassera. A také David Vršecký, který neméně marně dobýval jedenáct kol pevnost jménem Markus Bösiger.

"David mě hodně potrápil. Brzdí poněkud atypicky, v každé zatáčce jsem ho měl v zádech," komentoval závod úřadující mistr Evropy, když zopakoval Davidův výkon ze soboty. "Do konce mistrovství zbývají tři závody, ztráta dvaadvaceti bodů není zase natolik děsivá. Po Mostě navíc věřím, že v mém případě začne fungovat štěstí závodníka."


David Vršecký navýšil náskok v čele šampionátu na zmiňovaných dvaadvacet bodů a je proto před poslední třetinou šampionátu favoritem na zisk mistrovského titulu. "Gratuluji Markusovi. Je to velký jezdec, což prokázal v nejen dnešním závodě. Stejně tak bych chtěl poděkovat mechanikům a celému týmu. Odvedli vynikající práci a patří jim velká část všech pohárů."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Barum Rallye Zlín 2008 , havárie Fialy, foto Karel Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose