www.car.cz
 

MM racing míří z německého Lausitzringu na domácí vrchol sezóny do Brna
     9.9.2008 13:25 - tisková zpráva


MM Racing získal pohár za nejrychlejší Corvettu, ale jinak se moc nadařilo. 

Německé mistrovství ADAC GT MASTERS pokračovalo o víkendu na německém okruhu Lausitzring. Posádka Lacko - Vojtěch vybojovala v sobotu pohár za nejrychlejší Corvettu. Roudnický tým připravil pro tento závod úplně nové auto, které při této své premiéře získalo cenný pohár.

Druhý závod nebyl pro roudnický tým příliš úspěšný. Posádka Lacko - Vojtěch skončila na devátém místě a Matzke se Skulou po dramatickém startu na místě patnáctém. Jiří Skula v první zatáčce vyjel mimo trať a ztratil tak možnost bojovat o pozice vpředu pole. ,,Ihned po startu jsem vyrazil za vozem přede mnou. Získal jsem druhou pozici , ale když se šlo na brzdy, dostal jsem zezadu na kolo ránu , pravděpodobně od Astona. To mě roztočilo, šel jsem do hodin a skončil v trávě. Pak už se ztráta nedala dohnat,“ řekl zklamaně Jiří Skula.

Posádka Lacko -Vojtěch startovala z jedenáctého místa, ale závod byl vyrovnaný, takže se podařilo zajet jen deváté místo. „Deváté místo není moc dobrý výsledek, ale kluci jeli dobře. Z víkendu nemám moc velkou radost, měli jsme větší ambice, když jsme přijížděli. Teď je pro nás důležitý další víkend, kdy se jede v Brně evropský závod.

Čekáme spoustu fanoušků, tak bychom chtěli docílit dobrého výsledku.Vše je závislé na mnoha faktorech, ale technika je dobře připravena a pokud budeme mít štěstí, tak se to musí podařit,“ dodal šéf týmu Martin Matzke.

Závod v Brně začíná již v pátek 12. září volnými tréninky.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   FIA Truck Most 2008 © V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose