www.car.cz
 

Závěrečný podnik vrchařské KW Berg Trophy ve Vysokém Mýtě se přiblížil
     17.9.2008 17:32 - tisková zpráva


Dnešním dnem se mohou jezdci přihlašovat na závěrečný podnik KW Berg-Trophy a to v sérii Regional West 2008. Tento závod je jednodenní a uskuteční se na oblíbeném autodromu pod názvem 1°Racing Show ve Vysokém Mýtě 11. 10. 2008.

Startovné včetně pojistky činí 1800,- Kč a počet startujících je omezen na 80. Závod bude měřen a hodnocen klasicky dle závodů do vrchu, ale soutěžit se bude na okruhu! Jezdci budou absolvovat jednu měřenou tréninkovou jízdu a tři závodní jízdy. Okruh měří necelých 1200 metrů a jezdci ho budou absolvovat vždy dvakrát.

Do hodnocení se bude započítávat součet dvou nejlepších jízd. Přihlášky a informace o tomto závodě naleznete na www.berg-trophy.cz. Fotogalerii a informace k autodromu naleznete na www.autodromvmyto.cz.

Závod je rovněž pojat jako rozloučení se sezónou 2008, kdy jezdci mají možnost si naposledy zasoutěžit. Dle dohody s technickým a sportovním komisařem KW Berg-Trophy, bude u vozů s ochranným rámem povolen start spolujezdce ve všech jízdách.

U těchto vozů platí povinnost závodní sedačky a bezpečnostních pásů, u jezdců kombinéza, přilba, rukavice. O závod je mezi jezdci zájem, garantem akce je Mistr Slovenska PAV Martin Koiš, který bude startovat s vozem Ford Focus o výkonu 550 PS.

http://www.berg-trophy.cz/

PR


 
 
Fotogalerie:   Mezinárodní strojírenský veletrh 2008 - BVV Brno, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose