www.car.cz
 

Noční supermoto v Brně již brzya to potřetí v historii, navíc s novinkami
     18.9.2008 15:00 - Pavel Jelínek


Již o blížícím se posledním zářiovém víkendu se  uskuteční tradiční nejen supermotoárdový závod nadohled jihomoravské metropole.Pořadatelé  více prozradí  na úterní  tiskové konferenci, takže dnes  alespon několik základních informací, coby lákadel na akci.

III. ročníku mezinárodního závodu OLYMPIA SUPERMOTO NIGHT  SHOW 2008 se pojede v sobotu 27. září 2008 na speciálně vybudované trati v bezprostřední blízkosti nákupního a zábavního centra Olympia Brno. Kromě už tradičního závodu Supermoto, obsazeného špičkovými českými supermotardisty a pozvanými zahraničními jezdci, uvidí diváci navíc i závody motocyklů třídy Pitbike a úplně poprvé u Olympie také závody třídy Minibike.

Olympia Supermoto Night Show nadále zůstává na území České republiky ojedinělým motoristickým podnikem a jeho večerní finálová fáze znovu proběhne pod umělým osvětlením. Celý podnik pak zakončí ohňostroj.

Účast potvrdil i třeba přední evropský motokrosový freestylista Petr KUCHAŘ, který se při Olympia Supermoto Night Show 2008 objeví mimořádně v roli supermotardového jezdce.

 

 


 
 
Fotogalerie:   ME v Rallyecrosu - Sosnová 2008 - foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose