www.car.cz
 

Vrchař Milan Kašpárek s Audi TT R DTM premiérově startuje na brněnském okruhu
     19.9.2008 22:02 - tisková zpráva


V rámci volných tréninků na podzimní cenu Brna jsme poprvé testovali na brněnském okruhu. Jak to v Brně ve čtvrtek vypadalo můžete shlédnou v krátkém fotoreportu...

Foto zde:

EHRT vstoupilo do Podzimní ceny se smíšenými pocity.

Po čtvrtečním testování na brněnském okruhu dnes vstoupil Ecce Homo Racing Team do kvalifikačních tréniků. V rámci divize 4 nad 2000ccm se představil Milan Kašpárek s vozem Audi TT-R DTM. Při prvním startu na okruhových závodech s tímto vozem měl Milan za cíl probojovat se v kvalifikacích do prestižní TOP 10. Tuto metu se podařilo zdolat a po prvních kvalifikacích patřilo šternberskému pilotovi právě desáté místo.

Do druhé "rundy", kde si to ještě dodatečně rozdala právě první desítka, obul Milan na svůj vůz měkkou kvalifikační sadu a dokázal posunout svoje maximum na čas 1:59,75. To znamenalo posun na 9 pozici na startovním roštu. Dvojice juniorů si v Brně vedla poněkud hůře. Honza do kvalifikace bohužel ani nenastoupil, protože byl během ranních testů sestřelen z trati rychlejším Porsche. Honzova Fabie dostala naloženo na pravou zadní část a se zlomeným tlumičem musel absolvovat cestu zpět do boxu na odtahovém voze.

Vůz je v tuto chvíli v péči našich mechaniků a Honza se představí v nedělním závodě, i když bude startovat z poslední pozice. Tomáš v dnešní honbě za co nejrychlejším časem zaostal hluboce za limitem Fabie MK I.. Problémy s motorem ho odsunuly až na 11. místo na startovním roštu, ale i tak se do nedělního závodu nevzdává a pokusí se zabojovat s ostatními konkurenty v divizi 4 do dvou litrů.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Závody automobilů do vrchu "Laudon 2008". Foto: Milan Spurný - disty.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose