www.car.cz
 

V Příbrami se Václav Pech mohl těšit nejen z obhajoby loňského prvenství
     23.9.2008 18:54 - tisková zpráva


Václav Pech jun. vyhrál Rallye Příbram již potřetí v řadě

Rallye Příbram byla poslední soutěží v kalendáři Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye v sezóně 2008. Posádka modrožlutého Mitsubishi Lancer EVO IX Václav Pech jun. s Petrem Uhlem startovali s cílem absolutně vyhrát a udržet si pozici v celkovém hodnocení šampionátu.

Příbramskou soutěž celý pátek a sobotu provázelo poměrně chladné podzimní počasí, které však neodradilo tisíce fanoušků k návštěvě vyvrcholení letošní české soutěžní sezóny. Václav Pech jun. s Petrem Uhlem odstartovali hned z počátku soutěže naplno, a již v cíli prvního dne měli slušný náskok. I v druhé etapě ale před sebe posádka EuroOil teamu nikoho nepustila, a mohla se tak po zásluze radovat z celkového vítězství v Rallye Příbram. Současně se tak Václav Pech jun. s Petrem Uhlem mohli těšit z hatricku, kdy zde zvítězili i v předcházejících dvou letech.

Cesta k vítězství v Rallye Příbram ale rozhodně nebyla procházkou růžovou zahradou o čemž svědčí i vysoký počet posádek, které soutěž nedokončili. Tradičně náročná trať byla na mnoha místech ztížena množstvím bláta a kůry po těžbě dřeva.

„Jsem moc rád, že se nám podařilo pro EuroOil team získat další vítězství. Soutěž byla náročná, ale nám se podařilo se všemi nástrahami vypořádat. Na cílové rampě jsme si vyslechli originální básničku recitovanou malým synem jednoho z fanoušků, kteří ji připravují při každém našem vítězství,“ dodává k Rallye Příbram Václav Pech jun.

Posádku Eurooil teamu Václava Pecha jun. a Petra Uhla čeká do konce roku ještě účast na Setkání mistrů a Pražském Rallyesprintu, tedy dva divácky velmi oblíbené motoristické podniky.

Petr Eliáš

Konečné výsledky Fuchs Oil Rally Příbram 2008

 

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Pech-Uhel
Peták-Benešová
Odložilík-Odložilík
Orsák-Vajík
Arazim-Gál
Štajf-Ernst
Triner-Achsová
Sedláček-Maroušková
Barvík-Mynářová
Tlusťák-Škaloud
Mitsubishi Lancer EVO IX
Peugeot 207 S2000
Peugeot 207 S2000
Mitsubishi Lancer EVO IX
Mitsubishi Lancer EVO IX
Subaru Impreza Sti
Subaru Impreza Sti
Renault Clio R3
Mitsubishi Lancer EVO IX
Citroën C2 S1600
1h34'27"
+46"
+1'17"
+1'53"
+2'08"
+2'13"
+2'15"
+4'04"
+4'11"
+4'38"

Tisková informace Václava Pecha jun., Plzeň, 22.9.2008


 
 
Fotogalerie:   XXX. Fuchs Oil Rally Příbram 2008 - foto Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose