www.car.cz
 

CIP: Michal Pavlík s Lucchini SR2 v Misanu kvůli zlomenině nejel
     23.9.2008 19:22 - tisková zpráva


Do nedělního sedmého závodu letošního italského okruhového mistrovství sportovních prototypů (Campionato Italiano Prototiti), který se jel na přímořském okruhu v Misanu, nemohl už brněnský jezdec Michal Pavlík s vozem Lucchini Alfa Romeo SR2 nastoupit, a to kvůli následkům nezaviněného úrazu ze sobotního odpoledne, který vznikl mimo závodní vůz. Následky se ukázaly totiž horší, než se zpočátku zdálo a konečná lékařská diagnóza je zlomenina v pravém rameni s předpokládanou dobou léčení 6 – 8 týdnů.

Samotný závod, který byl téměř celý poznamenán velmi mírným deštěm, vyhrál Davide Uboldi (Norma BMW CN4), druhý v cíli byl Filippo Ponti (Ligier Honda CN2) a třetí skončil vedoucí jezdec celého šampionátu Franco Ghiotto (Norma BMW CN4).

Předposlední pokračování letošního CIP se uskuteční 28.9. na krátkém a technickém okruhu v Adrii, avšak k výše uvedené události pravděpodobně bez české účasti.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Nejrychlejší auto na Masarykově okruhu od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose